Zsírvesztés szalonna
Dia Kalcium A kalcium nemcsak zsírvesztés szalonna csontok, de az izmok és az izom-ideg kapcsolatok szempontjából is fontos a szervezeted számára.

Ha sportolsz és diétázol, akkor különösen oda kell figyelned a kellő mennyiség bevitelére, hogy izmaid épülni tudjanak. Napi milligrammot érdemes bevinni a szervezetedbe, amit tejtermékek, hal, diófélék fogyasztásával tudsz biztosítani.

Dia Magnézium A magnézium gyakorlatilag minden sejtszintű működéshez elengedhetetlen, ami azonban a diétád szempontjából érdekes, az a vércukorszint-stabilizáló képessége. Vagyis ha elegendő magnéziumot fogyasztasz, akkor nem fog rád törni zsírvesztés szalonna hirtelen éhségérzet hatására jelentkező evési roham, ami a fogyókúra egyik legnagyobb akadálya.
A napi magnéziumszükséglet a testsúly függvényében alakul, kilónként milligramm magnéziummal kell számolni. Vagyis egy 60 kilós felnőtt esetében ez milligrammot jelent.

Természetes magnéziumforrások: mandula, zöld színű zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, borsó, bab. Dia Króm A króm a magnéziumhoz hasonlóan a vércukorszintet stabilizálja, és a szénhidrátok, cukrok lebontásában is nagy szerepet játszik.
Fogyás Start Zsírral fogyni? Ez most komoly? Így Lehet! Az elmúlt évek során számos dologról bizonyították már be, hogy egészséges vagy éppen egészségtelen. Eleve kezdjük azzal, hogy nem szeretem a diéta és a fogyókúra szavakat: az életmódváltás sokkal inkább igaz lehet, hiszen a diéta és a fogyókúra inkább átmenetei állapotot jelöl, Te viszont hosszú távra tervezel, igaz?
Természetes forrásai: sajtok, máj, húsok, hüvelyesek, teljes kiőrlésű gabonák. A napi krómszükséglet felnőtt emberek számára: milligramm.

Dia Foszfor A foszfor a szénhidrátok és zsírok lebontásában elengedhetetlen, enélkül eredményes fogyókúrára nem is számíthatsz.
A szervezet optimálisan ugyanannyi foszfort igényel, mint kalciumot.

Természetes forrásai: húsok, máj, teljes kiőrlésű zsírvesztés szalonna, gabona korpák, diófélék. Dia Cink A cinkre kis mennyiségben van szüksége a szervezetnek, de arra mindenképpen, hiszen a cink gondoskodik az immunrendszer hatékony működéséről, a szénhidrátok lebontásáról és a vércukorszint stabilizálásáról is.
A napi ajánlott mennyiség: legfeljebb 40 milligramm.

Természetes forrásai: tojássárgája, lencse, olajos magvak, marhahús, zabpehely, sajt.