Zsírégetés varázslat


zsírégetés varázslat

Tihanyi László Ezt a mártást, amely Katalóniából származik, tíz perc alatt elkészíthetjük. Egy szelet pirítós kenyérrel és egy pohár borral, valamint felkarikázott, friss paradicsommal elfogyasztva, egy kis ideig úgy érezhetjük magunkat, mintha a mediterrán vidék beköltözött volna az otthonunkba.

A mártás neve: Alioli.

zsírégetés varázslat

Ez a katalán szó a mártás két alapvető összetevőjére, az olíva olajra és a fokhagymára utal. Kell hozzá négy gerezd fokhagyma, amit a hámozás után kőmozsárban kevés sóval jó alaposan összezúzunk.

zsírégetés varázslat

Ezután két tojás sárgáját hozzátesszük és összekeverjük egymással. Az egészet egy másik tálkába helyezzük zsírégetés varázslat kis sebességre kapcsolt bot mixer használata mellett vékony sugárban folyamatosan olíva olajat csurgatunk hozzá.

Öt percen belül krémes mártásunk lesz, amihez még két evőkanálnyi frissen facsart citrom levét is hozzákeverjük, de csak a legvégén.

A tojás sárgája opcionális, akár ki is hagyható a mártásból.

HASRÓL FOGYÁS - célzott zsírégetés

Az eredeti, ősi Alioliban nincs is tojás sárgája. Ezt kenjük a meleg pirítós kenyérre és erre tegyünk még rá zsírégetés varázslat két karika friss paradicsomot is.

  • A Honlapról elérhető alábbi felületre, szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok külön tájékoztatókbantalálhatóak, amelyek az adott felületeken érhetőek el: Karrier, Hírlevél, Törzskártya, Sportolói jelentkezés.
  • Zsírégetés varázslat - Mik is azok a zsírégetők?
  • Elveszíti a hasi zsírt néhány nap alatt
  • Egészséges fogyás 3 hónap alatt

Egy pohár könnyű fehérborral fogyasztva kiváló és egészséges, legalább kétezer éve ismert és kedvelt harapnivalóhoz jutunk kevés erőfeszítés árán. Váljék egészségükre!

Intenset blog 10 perc mediterrán varázslat Fogyás, zsírégetés dr. Tihanyi 10 things A Táplálékkiegészítők — 2.