Regenoros étrend


Regenor Rántotthús

A RegEnor-os ételek elkészítése valójában nagyon egyszerű. A legnagyobb különbség, hogy a konyhádban az olajat cseréld le zsírra!

Bejegyzés navigáció

Nem azért, mert az olaj káros lenne, hiszen a hidegen sajtolt olajak egészségesek, hanem azért mert az állati zsír a fő katalizátor a RegEnor kúrában. E nélkül az összetevő nélkül NE is számíts eredményre! A habarásokba NE tegyél tejet, vagy helyettesíts növényi tejekkel. Rántást készíthetsz, viszont a lisztet zsírban pirítsd meg.

regenoros étrend

Főzelékeket sűrítheted liszttel vagy önmagukkal. Salátákat citrommal ízesítheted. Zsír lehet bármilyen állati eredetű: disznó, mangalica, kacsa, liba, tyúk….

regenoros étrend

Vegetáriánusok használhatják a Ghí-t tisztított regenoros étrend Mennyit együnk a RegEnor kúra alatt? És ha csökken a súlyod, akkor a test energiaszükséglete is csökken vele párhuzamosan, erre figyelj oda. A reggelik nagyjából egysíkúak, hiszen a legtöbben eddig is körülbelül ugyanazt ettek minden reggel.

Reg-Enor diéta éhezés helyett

Ha eddig müzlit reggeliztél, akkor valószínű majdnem minden reggel ezt etted. Ha zabkása volt az első étkezés, akkor lehet, hogy néhány összetevőn változtattál, de szinte minden reggelid ugyanaz került az asztalra.

regenoros étrend

Ha kimaradt a reggelid és csak kávét ittál, akkor valószínű mindig így indult a napod. Ez a Regenoros étrend étrendben sincs másképp.

  1. Vagy itt tudsz megkeresni: 06 20 77 65 A hűtőből fogyaszd ki a nem megfelelő ételeket, ha lehetséges.
  2. Ahhoz, hogy sikeres legyen a RegEnor diétaa megfelelő étrendet be kell tartani.
  3. Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.
  4. FrissFood - Reg-Enor étel házhozszállítás a FrissFood által
  5. 31 napos Reg-Enor-os Mintaétrend | Alga Egészség

A legtöbbször pirítós a reggeli, zsírral és valamilyen friss zöldséggel. Ezeket tudod variálni. RegEnor -os mintaétrend egy hétre: 1. Mellé paprika v.

Nekem segített. Citrom, grapefruit. Kolbász, szalonna, sonka, tojás, máj, májkrém, mindenféle hústermék, zsír.