Orosz fogyás.


Nőként a súlyzós edzésről sokaknak még mindig Arnold Schwarzenegger, illetve orosz fogyás olyan testalkat jut eszükbe, amilyet nem szeretnének maguknak.

orosz fogyás

Valójában a karcsú alak záloga - természetesen a megfelelően összeállított diéta mellett - a testszerte megerősített izomzat.

Ehhez az Oroszországból származó kettlebell - melyet az Amerikai Egyesült Államokba emigrált Pavel Tsatsouline ismertetett meg a világgal - ideális eszköz.

orosz fogyás

Kettlebell - füles gömbsúlyzó Csakúgy, mint a sok más Oroszországból származó fejlesztés esetében, a kettlebellnél is igaz, hogy ereje és szépsége az egyszerűségében rejlik.

A fülnek köszönhetően a kettlebell súlypontja a fogantyútól távol helyezkedik el.

Ebből adódóan az edzés során folyamatosan küzdened kell vele, hogy ne húzzon félre: izmaid orosz fogyás testszerte megfeszülnek, hogy ellen tarthass neki. Ennek köszönhetően az elején ne csodálkozz, ha erős izomlázad lesz, viszont az eredmény is gyorsan megmutatkozik majd.

orosz fogyás

Nagy előnye, hogy nemcsak egy-egy izomcsoportot formál, hanem az egész testet. Amellett, hogy segít megszabadulni orosz fogyás felesleges zsírrétegtől - legyen az a felkar, fenék, derék vagy éppen a comb magasságában - javítja az állóképességedet, növeli a hajlékonyságodat, sőt, korrigálni tud bizonyos alkati hátrányokat is. A kettlebell kiválóan erősíti a törzs izomzatát, többek között a gerincoszlop körüli izmokat, ily módon segít leküzdeni az ülőmunka okozta hát- és derékfájást.

orosz fogyás

Ha fogyni szeretnél, a kettlebell kiváló zsírégető módszer, ha pedig sikerült elérned vele a kitűzött súlyt, abban is segít, hogy az álomalak valósággá váljon.