Kreatin zsírvesztés


kreatin zsírvesztés

Írta: Váczy Anikó Új hírünk van a kreatinról, mostantól már nemcsak a testépítőknek ajánljuk ezt a táplálékkiegészítőt. A legfrissebb kreatin kreatin zsírvesztés szerint ugyanis a kreatin, amely nem szteroid, sokkal inkább egy biztonságos és sokat kutatott összetevő, amit az emberi test természetesen állít elő, segít kreatin zsírvesztés felnőtteknek több izmot építeni.

kreatin zsírvesztés

Az izomtömeg pedig fokozottabb anyagcsere-működésre serkenti szervezetet. A hamiltoni McMaster Egyetem kutatói idősebb felnőttet vontak be kutatásukba, amely 10 korábbi tanulmányra épült.

kreatin zsírvesztés

A kutatás során azt találták, hogy azok, akik az erősítő edzéseket kreatinnal kombinálták, másfél kilóval több izmot tudtak építeni 12 hét alatt, összehasonlítva azon társaikkal, akik csak erősítő edzéseken vettek részt, de nem szedtek kreatint. Devries, PhD. Ahogy korral izmot vesztünk, úgy lassul fokozatosan az anyagcserénk.

kreatin zsírvesztés

Ez azt jelenti, hogy amikor elmegyünk edzeni, javul a teljesítményünk, így több ismétlést tudunk majd végrehajtani az egyes sorozatokból. Az eredményt hosszabb távon nézve pedig több izmot tudunk építeni, mintha táplálékkiegészítő nélkül végeznénk a tréningeket. Ha az eredmények alapján te is kedvet kaptál a kipróbálásához, a kutatás vezetője 5 gramm kreatin szedését javasolja reggelente legalább 12 hétig.

kreatin zsírvesztés

A kutatások során mellékhatásokat és káros következményeket nem találtak, minden egészséges felnőtt szervezet jól tolerálta a kreatint. Érdemes tudni, hogy a szénhidrátok segítik a kreatin munkáját, ezért keverd a port dl gyümölcslébe.

Kreatin Nedir? Nasıl Kullanılır? (En Faydalı Supplement!)

Fotó: Pinterest.