Karcsúsító tér. Női karcsúsító fehérnemű


Slim Arms in 30 DAYs! - 8 Min Beginner Friendly Standing Workout ( No Equipment )

Kiss Kriszta Szemmel láthatóan megnőtt a nők szoknyaviselési kedve, ami nemcsak a tavasznak tudható be, hanem az egyre nőiesebb kollekciók is rásegítenek. A karcsúsító fazonok a legnépszerűbbek! Bár a szoknyák terén is főként retró fazonokról beszélhetünk, a sikkes darabok kerülnek előtérbe, melyek diszkréten formálják az alakot.

karcsúsító tér a bf nem fog fogyni

A darázsderekú, úgynevezett paper bag nadrágok után megjelentek a húzott szabású szoknyák, melyek optikailag centiket faragnak le a derékbőségből, mégis roppant kényelmesek. Az övvel ellátott darabok szintén praktikusak, és mindenféle mesterkedés nélkül keskenyebbnek mutatják a sziluettet.

karcsúsító tér lipo body slim injekciók

A rakott szoknyák jó ideje divatosak, és idén sem válunk meg tőlük, hiszen csodásan megnyújtják az alakot hosszanti vonalaikkal. A pliszírozott midiszoknyák előnye, hogy karcsúsító tér alacsonyabb nők testvonalát sem nyomják össze, sőt, pont ellenkezőleg. Ezért, ha valakinek széles a csípője, vagy vastag a combja, kimondottan ajánlottak ezek a divatos kreációk.

karcsúsító tér súlycsökkenés abbahagyása

A magasított derékszabásnak köszönhetően az alhasi zsírpárnák is jól leplezhetőek. Ám van egy másik rafinált fazon a kínálatban, mely átlós szabásával keskenyíti a csípőt, és hosszítja a lábakat.

karcsúsító tér yp10 fogyás vélemények

A teltkarcsú és vékonyabb nők számára egyaránt előnyös. Mutatjuk, karcsúsító tér a tavaszi-nyári szoknyadivat legnépszerűbb karcsúsító szabásai!

karcsúsító tér oz fogyás vélemények