Fogyás iv, Premium fogyókúrát folytató - Akciós csomag - sárgabarack, csoki


fogyás iv

Fogyás iv Diet Regular - sárgabarack ízű 25 adag Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer Kazeint tejfehérjét tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a diéta során a testünk ne izmot, hanem zsírt bontson le. Diéta során csökken a kalóriabevitel és ezáltal megnő a szervezet fehérje igénye.

fogyás iv

A növekvő fehérjeigényt a Regular élelmiszerekkel optimálisan pótolhatjuk. Ezáltal lehetővé válik a hatékony fogyás iv, az egészséges fogyás a szervezet, így nem az izmokból nyeri az energiát.

fogyás iv

Ásványi anyagokat tartalmaz: kalcium, kálium, foszfor, magnézium, vas, cink, réz, jód, mangán és szelén Vitaminokat tartalmaz: A, C, D, E, B1, B2, niacin, B6, folsav, pantoténsav, B12, és biotin Jelentős magnézium, B6 és B12 vitamint tartalmaz, így az idegrendszer erősítésével a diétázót átsegíti a diéta nehézségein. Szeléntartalma gondoskodik a haj, köröm egészségéről, feszesen tartja a bőrt.

Kapcsolódó cikkek

Alacsony glikémiás index elérését teszi lehetővé. Fogyasztása: Keverjen el 17,5 g port 1 enyhén púpos Premium mérőkanálnyi port ml zsírszegény hideg tejben vagy joghurtban, kefirben, sovány túróban.

fogyás iv

Rázza össze shakerben vagy keverje csomómentesre. Elkészítés után frissen fogyasztható.

ÖkoTilda- Regenor Fogyás program (csomag érkezett) Unboxing