Fogyás csók, Amit a csókról sosem tudtál – meghökkentő tények


A kalória az energia mértékegysége. Ugyanazé az energiáé, melyből a felesleget az emberi szervezet zsírként raktározza. Azokból az ételekből, amelyekben sok-sok kalória van, könnyű olyan mennyiséget bevinni, amiből tartalék képződik. Ha fogyni szeretnél, fontos, hogy odafigyelj a napi kalóriabeviteledre, ugyanis ennek csökkentése nélkül nem tudsz zsírt leadni. Elmondjuk, miben van kiugróan sok kalória!

Február Amit a csókról sosem tudtál — meghökkentő tények Vajon lehet egy nőnek orgazmusa csókolózás közben? Egy középkori írás szerint igen. De a dobhártyára is érdemes vigyázni, ha elkap a szenvedély. Elmondjuk, miért.

fogyás csók

A csoda ugyanis, amit mi, földi halandók átélünk az ajkaink szeretgetése által, tényleg nem hasonlítható semmihez. Most olyan érdekességeket hoztunk a csókról, amiket valószínűleg nem eddig nem tudtál.

Amit a csókról sosem tudtál – meghökkentő tények

A csókolózástól például fogyni is lehet — bár egészen biztos, hogy nem ezért forrunk össze legtöbbször a szerelmünkkel. A szenvedélyes csókolózás 6 kalóriát éget el egy perc alatt.

fogyás csók

Ugyan nagy fogyást nem ígér ez a szám, de mindenképpen érdemes összekötni a kellemeset a hasznossal.

Egy kínai nő részben elvesztette a hallását, miután a barátja szétroncsolta dobhártyáját egy szenvedélyes csókkal. A Káma-szútra szerint 30 fajta csók létezik.

fogyás csók

Az ajkak legalább százszor érzékenyebbek, mint az ujjak. Sőt, van, hogy még a nemi szerveknél is finomabb az érzékelés a szájnál. Amikor két ember csókolózik, megszámlálhatatlan baktériummal ajándékozzák meg egymást.

Fogyás nélkül fogyókúra és tabletták nélkül gyorsan

A szenvedélyes francia csók során az arc 34 izma van munkában. Szóval aki edzeni szeretné az arcizmait, annak ez a tökéletes lehetőség. A csókolózás tudományát philematologynak nevezik.

  • Mágnesek segítik a fogyást
  • Dana karcsúsító

Franciaországban a vággyal teli, forró nyelves csókot a lélek csókjának hívják, mert a művelői úgy érzik, fogyás csók összeolvadt volna a lelkük. Ugyanezt vallották az ősi kultúrák népei is, akik úgy gondolták, hogy a csókolózás során a szerelmesek lelke eggyé válik. A csókolózásról az első leírásokat az időszámítás előtti ból találták, védikus szanszkrit szövegekben.

fogyás csók

Állítólag van olyan nő, akinél a csókolózás orgazmushoz vezethet. Most mondjuk azt, hogy irigyeljük? Egy régi, középkori kézirat arra figyelmezteti a japán férfiakat, hogy vigyázzanak csókolózás közben, ugyanis ha egy nőnek orgazmusa van, véletlenül leharaphatja a pasi nyelvét.

A csókolózás rekordját egy angol fogyni troyban tartja, akik Londonban 31 óra 30 perc és 30 másodpercen át művelték e csodát még ben. Arról nem szól a fáma, hogy hogyan bírták ki a hosszú összebújást. A fogyás csók nem biztosak abban, hogy a fogyás csók tanult vagy ösztönös viselkedés. A csók egy ban készített film, amiben a fogyás csók első csókja látható. Megjelenése után nagy felháborodást váltott ki, sokan erkölcstelennek tartották, ám mégis korának egyik legnépszerűbb filmje lett.

Fogyókúra alatt egy kis csoki? Ennyi beleférhet

A csók sok művészt ihletett meg — már a szóhasználat is izgalmas: a megihletettséget ugyanis úgy mondják, hogy az alkotót arcon csókolta a múzsa. A csók Isten leheleteként, de Júdás csókjaként is bevonult a művészettörténetbe.

fogyás csók

Tetszett a cikk?