Carol fogyni


A Medical Research Council azaz Orvosi Kutatásetikai Tanács képviseletében Susan Jebb vezette a kutatómunkát, melyben összesen ausztrál, német és brit nemzetiségű túlsúlyos felnőttet vizsgáltak.

hogyan lehet elveszíteni a felesleges testzsírt

Általános módszer kontra Weight Watchers A kutatás egy teljes éven keresztül folyt és ez időre a résztvevőket két csoportra osztották. A túlsúlyos jelöltek mindegyikének az volt a feladata, hogy az egy év alatt folytasson fogyókúrát, hogy kiderüljön mennyit fogyott, mennyire volt hatásos az általa használt módszer.

Az egyik csoport általános alapellátásban részesült, mindenben rendelkezésükre állt a standard rendszer a fogyókúra területén. A másik csoport ezzel szemben egy éves tagságot kapott a Weight Watchers Súlykontroll program keretében.

hasa fogyás után

Motiváltabbak és kétszer olyan eredményesek A megfigyelésből kiderült, hogy azok akik a Weight Watchers módszert használták a súlycsökkentésre jobb eredményeket carol fogyni el, mint a hagyományos carol fogyni próbálkozó társaik. Ez pedig azt jelenti, hogy a Weight Watchers program szerethetőbb, jobb tevékenység, mint a hagyományos emellett pedig sokkal eredményesebb is. Míg az általános diétával fogyók átlagosan 2,2 kilótól szabadultak meg, addig a WW carol fogyni résztvevői ennek több mint a dupláját 5,1 kilós fogyást produkáltak.

fogyás gyertya rd

Ha pedig csak azokat nézzük, akik végig kitartottak mindkét csoportból, akkor 3,3 és 6,7 az arány. Jó a reklám is Nem hiába, de az hogy milyen hírességek arcai, vagy milyen sikertörténetek köthetők egy-egy módszerhez igenis számítanak!

fogyás dr calhoun ga

A Weight Watcher módszer carol fogyni legjobb védjegye, hogy Jennifer Hudson 35 kilót volt képes leadni azzal, hogy részt vett a programban. De állítólag Carol Middleton carol fogyni ezt a diétát követve hozta legjobb formáját lánya királyi esküvőjén A képen jobbra Carole Middleton, fogyás biotája pedig Jennifer Hudson. A lenyűgöző eredmények eléréséhez pedig a legjobb út, hogy a csoport tagok motiválják egymást a csökkentett energiatartalmú diéta és az intenzív mozgás közötti egyensúlyozásra.

plexus 60 napos fogyás kihívás