Beyonce karcsúsít. Beyonce Spacer 3D body


Információk a termékről

Vajon mi a közös bennük? Mindannyian sikerrel alkalmazzák a svájci receptúra alapján készült tisztító- és fogyasztó diétát, a pálma- és juharszirup kúrát. Ez az igen hatékony zsírégető ital ráadásul méregtelenít is, tehát a böjti időszak utolsó napjaiban igen időszerű, de a húsvéti dőzsölést követően is hasznát vehetjük majd.

beyonce karcsúsít

A karcsúsító ital tulajdonképpen roppant egyszerű: lényegében a pálma- és juharszirup, a citromlé, a cayenne bors és gyömbér méregtelenítő kombinációjára épül. A méregtelenítés során ezekből az beyonce karcsúsít álló italt fogyasztjuk, és persze sok-sok folyadékot.

beyonce karcsúsít

A receptúrát egy egészségügyi szakember, Stanley Borroughs állította össze azzal a szándékkal, hogy a szervezet teljeskörű méregtelenítésével kíséreljen meg orvosolni számos betegséget. Azóta számtalan sztár fogyasztotta sikerrel, avagy az ital fogyasztotta a sztárokat.

Mi is kipróbáltuk.

Paraméterek:

Két nap napon át, napi két liternyit ittam belőle; a citrom adagját némileg megemelve, illetve hol cayenne borssal, hol gyömbérrel fűszerezve fogyasztottam. Esetenként a frissen facsart narancs- és grépfrútlé is befigyelt.

beyonce karcsúsít

Minden változata csodás ízű. Amit érzek, így foglalható össze: ide nekem az oroszlánt is! Tele vagyok energiával, na.

Csodaszörp: Fogyjon le, mint Beyonce Knowles Fogyjon le, mint Beyoncé Knowles: citromlé, juharszirup és cayenne bors - állítólag ez a varázsital leadja a fontokat. Az úgynevezett citromlé-kúra során három-hat citrom levét körülbelül 18 kanál juharsziruppal és egy kevés cayenne-borssal hígítasz - legalább két-három liter naponta legfeljebb két hétig - nincs több enni vagy inni. A citrom sok C-vitamint tartalmaz, és minden és minden titkos fegyvere. Beyonce karcsúsít juharszirupról viszont azt mondják, hogy szinte mágikus képességekkel rendelkezik: állítólag olyan összetevők, mint nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok védik a testet az éhomi időszakban a hiánytünetektől - a hatás sajnos nem bizonyított.

A kúrához használt szirupok - a juharszirup és pálmaszirup - köztudottan rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, emellett pedig magas a gyümölcscukor szintje, ezáltal pótolható vele a szénhidrát hiánya.

A szirupban található könnyen lebontható gyümölcscukor megfelelő mennyiségű energiát biztosít, így a méregtelenítés során megelőzhető a vércukorszint ingadozása.

beyonce karcsúsít

A szirup biztosít minden ásványi beyonce karcsúsít, melyre testünknek szüksége van, és csak kis karcsúsító őszi ruhák tartalmaz fehérjét, ezzel megkönnyíti a kiválasztási folyamatokat.

A citromlé, mely a zsíranyagcsere hatékony katalizátora, mindezt nagy mennyiségű antioxidánssal és C-vitaminnal egészíti ki. A cayenne bors és a gyömbér nagyszerű anyagcsere beyonce karcsúsít, élénkítik a vérkeringést, a víz pedig szállítja a sejtjeinkhez a különböző tápanyagokat, a méregtelenítés alatt a különböző salakanyagokat eltávolítja.

beyonce karcsúsít

Tegyünk mellé málnát, és a benne lévő ketonokkal még jobban felgyorsítjuk a zsírégetést! A recept végtelenül egyszerű.

Beyoncé - Dance for You (Video)